Adevărul despre penticostali

Un blog creştin ortodox.

Contact

Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi. (Ioan 8, 32)

Experienţele penticostalilor nu sunt de la Dumnezeu. De aceea, ele nu numai că nu-i ajută să intre în Biserică, ci, dimpotrivă, îi conduc în afara Bisericii. Un astfel de interes numai diavolul poate să aibă – acela de a-i îndepărta pe oameni de Biserică. 

Egumenul Mănăstirii Grigoriou, Arhim. Gheórghios Kapsánis 

 

Pentru sugestii, detalii sau alte informaţii ne puteţi contacta la următoarea adresă:

orthodoxcrestin@yahoo.com

2 gânduri despre „Contact

  1. Da penticostali sunt o formație antihrist dar cu sprijin biblic,adică utilizează biblia lor pentru a îndepărta oameni de la dreapta credință ORTODOXIA, și îndreptând lumea spre o falsa credință adică light, fără post smerenie și botezul lacrimilor cel mai important botez al omului în viața recunoașterea și spălarea păcatelor prin lacrimi de pocăință și sinceritate adică renunțarea la sfintele taine și la rânduielile Dumnezeiești și sa se întoarcă la fructul oprit ospatanduse cu diavolul în cinstea patimilor lui Hristos renunțând la semnul crucii la sfinți și LA PREA SFÂNTA DE DUMNEZEU NASCATOARE ȘI PURUREA FECIOARA MARIA.NU pătați veșmântul sfânt ce va fost dat la botez de Mântuitorul nostru dacă încă sunteți ortodocși,căci focurile iadului și scrâșnitul dinților vă așteaptă…..Doamne iartă-mă ca nu știu ce fac!!!

    • Da penticostali sunt o formație antihrist dar cu sprijin biblic,adică utilizează biblia lor pentru a îndepărta oameni de la dreapta credință ORTODOXIA, și îndreptând lumea spre o falsa credință adică light, fără post smerenie și botezul lacrimilor cel mai important botez al omului în viața recunoașterea și spălarea păcatelor prin lacrimi de pocăință și sinceritate adică renunțarea la sfintele taine și la rânduielile Dumnezeiești și sa se întoarcă la fructul oprit ospatanduse cu diavolul în cinstea patimilor lui Hristos renunțând la semnul crucii la sfinți și LA PREA SFÂNTA DE DUMNEZEU NASCATOARE ȘI PURUREA FECIOARA MARIA.NU pătați veșmântul sfânt ce va fost dat la botez de Mântuitorul nostru dacă încă sunteți ortodocși,căci focurile iadului și scrâșnitul dinților vă așteaptă…..Doamne iartăi ca nu știu ce fac!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s